BrandX: ígérettől az élményig
A BrandX kurzusunk a márkaépítés és a service design elméleti és gyakorlati elemeit ötvözi.
Megmutatjuk, hogyan születik és kel életre egy márka, milyen út vezet a tervezőasztaltól az értékteremtő és versenyképes mindennapi működésig.
Mindezt friss márkastratégiai tudással és valós esettanulmányokkal támogatunk meg.
Célunk a 7 alkalom végére, hogy közösen megalkossuk azt az eszköztárat, amivel a márkaélmény tartalmassá, érthetővé és elsősorban teljeskörűen átélhetővé válik.

A képzés hetente, szerda délutánonként 17:00-tól 19:30-ig tart, a meet irodájában.
BrandX
  • Időtartam: 7 alkalom
  • Nyelv: magyar
  • Magánszemély: 240.000 HUF + ÁFA
  • Cég: 300 000 HUF + ÁFA
  • Indulás: 2024
4
szabad hely van még
kinek szól a képzés?
starter
Pályakezdőknek, akiket érdekel a márkaépítés és márkaélmény, és olyan tudásra vágynak, ami segít elindítani bármilyen, márkázáshoz kapcsolódó karrierjüket.
expander
Ügynökségi szakembereknek (kreatív, média, PR), akiket érdekel a stratégiai terület, a márkaépítés, és szívesen bővítenék tudásukat - például azzal, hogyan teremthetnek end-to-end márkaélményt, és hogyan őrizhetik meg a márka hitelességét.
booster
Marketing-szakembereknek, akik többet foglalkoznának márkastratégiai, tervezési kérdésekkel, és a kommunikált márkaértékek élményekkel való összhangba hozása új lendületet adhat meglévő tudásuknak és lelkesedésüknek.
a képzésünk felépítése
01.
alapozás
#márkaígéret #brandmaker
02.
megértés
#márkaígéret #brandmaker
03.
meghatározás
#márkaígéret #brandmaker
04.
életrekeltés
#márkaélmény #meet
05.
design research
#márkaélmény #meet
06.
márkaélmény-tervezés
#márkaélmény #meet
07.
networking
#networking #brandmaker #meet
08.
opcionális projektmunka
#brandmaker #meet
BrandX mentorok
 
Eszter Molnár
Stratégiai tanácsadó sok éves hazai és külföldi ügynökségi tapasztalattal, üzleti, márka és kommunikációs fókusszal.
Büszke rá, hogy a megszerzett nemzetközi ügynökségi know howt és Head of Strategy tapasztalatot saját márka- tanácsadó cégébe, a Brandmaker Consultingba tudta forgatni, azóta is folyamatosan fejlesztve a tudásbázist rendszeres Ideo, Hyperisland és Cannes Lions kurzusokkal, valamint a gyakorlatban immár több, mint 20 márka pozícionálási projekt és stratégia segítségével.
 
Kamill Kószó
co-founder,
design strategist
Márkaépítő stratégaként szembesült azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet a megtervezett márka ígéretét betartani minden érintkezési ponton - így találkozott a service designnal. Azóta lelkesen képviseli a holisztikus tervezés fontosságát, ahol az üzlet, a márka és az élmény találkozik. Először reklámügyökségek berkein belül -Y&R, DDB - majd a meet alapítása után már saját színekben segít hazai és nemzetközi piaci szereplőknek életre kelteni, illetve szolgáltatási élménnyé fordítani a márkájukat
 
Sára Gurály
head of insight
Valahogy mindig is az emberek működése érdekelte - ezért végzett szociológia szakot és ezért érzi úgy, hogy a design gondolkodás képes megteremteni az egyensúlyt az üzleti célok és az emberek valósága között. A márkaépítésnek is az emberi oldala érdekli - az, amiért, ahogyan és amikor kapcsolódunk egy márkához. Akár tervezőként, akár befogadóként kerülünk kapcsolatba egy márkával, fontos, hogy számításba vegyük a nagyon is emberi szempontokat (érzéseket, motivációkat, vágyakat, félelmeket).
jelentkezz a képzésre
Kérjük, add meg az adataidat
A jelentkezésed után emailben felvesszük veled a kapcsolatot, hogy kicsit jobban megismerjük, mi érdekel leginkább a BrandX képzéssel kapcsolatban. A jelentkezés önmagában nem jelent automatikus felvételt!
Ha kérdésed, dilemmád van, nyugodtan keress minket bármelyik csatornánkon - vagy küldd el adataidat az “csak érdeklődöm” gombra kattintva!
csak érdeklődöm
vagy