learn service design
Az LSD hozzásegít, hogy részletekbe menően megértsd és magabiztosan elsajátítsd a service designerség alapjait.
Ez a 7 hetes kurzus azoknak való, akik szeretnének fix csapattal, személyes alkalmakon, együtt feldolgozva végigmenni a tematikán.

A személyes alkalmakon egy állandó csapattal haladva átbeszéljük az aktuális lépéseket, tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, és egy biztonságos közegben, tét nélküli, de komoly szimulációkat, fókuszált gyakorlatokat csinálunk, és részletes visszajelzést adunk egymásnak.
A képzés alapját 2024-től a meet “service design alapozás” online kurzusa adja - a résztvevők úgy érkeznek a közös fél napokra, hogy megnézték a képzés aktuális részeit.

Célunk, hogy a képzésen részt vevő csapat minél sokszínűbb legyen, hogy a különböző szakmai háttérrel és érdeklődéssel rendelkező résztvevők a lehető legtöbbet tanulhassák egymástól. A közösség tovább él a képzés után is az LSD alumniban!
az LSD részletei
online képzés
egyéni fejlesztés modul
extra csoportos gyakorlás
  • 7 héten át heti egy, fél napos, személyes alkalom
  • alkalom végi és félidős feedback kör
  • állandó csapat (7 héten át)
  • kiemelt oklevél
  • magic book (online Miro tananyag) hozzáférés
600-800 000 Ft
többek között náluk is találkozhattok végzett LSD-sekkel
kinek szól a képzésünk?
egyéneknek
Ha újragondolnád, friss tudással és eszköztárral reformálnád meg a jelenlegi munkakörödet, szakmai tudásodat, vagy akár karrierváltáson gondolkozol.
ugrás az egyéni jelentkezéshez
cégeknek, csapatoknak
Ha a design gondolkodás módszertanával és eszköztárával bővítenéd a csapaton belüli tudást, hogy hatékonyabban dolgozhassatok együtt a felmerülő problémák megoldásán.
ugrás a céges jelentkezéshez
bárki jelentkezhet
Nem kell sem előzetes ismeretekkel, sem különleges szakmai tapasztalattal rendelkezned. Elég, ha nyitott és érdeklődő vagy.
Azt kell “csak” vállalnod, hogy a pénteki személyes alkalmakra úgy jössz, hogy megnézted az aktuális rész(eke)t a az online kurzusból.
az LSD 2.0 felépítése
péntek #1 du.
mi az a service design?
intro, HL service design
péntek #2 du.
hogyan indulunk el?
as-is fázis
péntek #3 du.
hogyan értsük meg?
kutatás
péntek #4 du.
hogyan áll össze a kép?
szintetizálás
péntek #5 du.
hogyan keressünk megoldásokat?
rescoping, koncepció
péntek #6 du.
hogyan mutassuk meg?
prototipitálás, tesztelés
péntek #7 du.
hogyan alkalmazzuk?
alkalmazási területek
orientációs beszégletés
személyes fejlesztés modul
design coaching
személyes fejlesztés modul
on the job támogatás
személyes fejlesztés modul
“A valós példáknak és projekteknek köszönhetően összeálltak olyan dolgok a fejemben, amikről korábban csak olvastam.”
LSD résztvevők írásai
LSD mentorok
 
Zsófia Rét
co-founder,
design strategist
„Konstans energiabomba, aki nyugalommal, humorral és őszinte nyitottsággal közelíti meg a helyzeteket. Szakmailag nagyon felkészült, érezni rajta a service design iránt érzett szenvedélyt és a küldetéstudatot. Holisztikusan sokat lehet tőle tanulni, mind emberileg, mind szakmailag - mondhatni minden kézmozgása tanít.”
 
Kamill Kószó
co-founder,
design strategist
„Kamill bárkit képes arra buzdítani, hogy outside of the box gondolkozzon. Nagyon jól össze tudja tartani a csapatdinamikát azzal, hogy valahogy egyszerre spontán és szórakoztató, de emellett mérnöki pontossággal átgondolt és megtervezett az, ahogyan facilitál. Látszik, hogy imádja amit csinál, és ezt a lelkesedést úgy ragasztja át másokra, mint a pillanatragasztó.”
 
László Ágoston
co-founder,
business design consultant
Laci iszonyú profi, óriási tudással rendelkezik, amelyből a lehető legtöbbet igyekezett nekünk átadni nagy átéléssel, lelkesedéssel. Emellett mindenki iránt őszinte érdeklődést mutatott, nagyon fontos volt számára, hogy mindenki jól érezze magát az LSD során. Nagyon különleges személyiség, nagy hatással volt rám. Rengeteg olyan dolgot tanultam tőle, amit azóta a hétköznapokban is használok."
 
Sára Gurály
head of insight
„Sára tök jól kezeli a hétköznapi konfliktusokat, mindig képviseli az "igazságot", a kutatásmódszertanon túl emberként is sokat tanultam tőle. Szeretem, hogy mindig meglátja az embert a folyamatokban és erre érzékenyít is másokat, de nem veszi véresen komolyan magát.”
résztvevők visszajelzései
“Sok képzést elvégeztem már, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy végig ennyire izgalmas lehet.
A marketingnél szeretnék maradni, service designer szemmel újratervezném a folyamatokat az online kommunikációban és a rendezvényszervezésben.”
Nikolett Könyves
CMO & Co-Founder at Grinsect
"Egészen kitágult a világ azzal kapcsolatban, hogy a fogyasztó mennyi ponton találkozik a márkával.
Megtanultam, hogy megannyi más motivációt és gondolkodásmódot kell belegyúrni abba, hogy kialakuljon a tényleges valóság egy adott projekt, termék, vagy szolgáltatás kapcsán.”
Orsolya Heuthaler
Strategist at Cafe Comm
“Nem gondoltam volna, hogy ennyire testközelből tapasztalom meg a design folyamatot.
A service designban az fogott meg, hogy tág: egy problémát vagy lehetőséget kontextusával együtt, a saját ökoszisztémájában vizsgál, és keres rá megoldásokat.
Dr. Sliz-Veres Enikő
Freelancer UX Designer
9
csapat
80
végzett LSD-s
4.9
értékelés
jelentkezz a képzésre
A következő csapat 2024 őszén indul.
Ha ez túl messze van, kezdd el az online alapozást (beszámítjuk az LSD árába)!
Add meg az adataidat
Kerjük add meg az adataidat, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot! A jelentkezéssel még nem vállalsz semmilyen kötelezettséget, bármikor visszaléphetsz és módosíthatsz.
A jelentkezés önmagában nem jelent automatikus felvételt!
Mik a következő lépések?
  • Emailben jelentkezünk, hogy közösen találjunk egy időpontot, amikor személyesen (on- vagy offline) tudunk beszélgetni.
  • A személyes beszélgetésre nem kell semmivel készülni, csak a kérdéseiddel. A cél, hogy a lehető legjobban megismerjük egymást.
  • A jelentkezési határidő után a jelentkezések alapján állítjuk össze a végleges csapatot, amiről emailben mindenkit értesítünk.
Egyedi igények? Speciális brief?
Ha nagyobb mennyiségben, egyedi igényekre - pl. saját csapatra - szabva, további modulok is érdekelnének, írd le röviden, és hamarosan jelentkezünk, hogy a pontosított és megértett igényekre minél jobban illeszkedő megoldást javasoljunk!