legyél service designer
Az LSD hozzásegít, hogy részletekbe menően megértsd és magabiztosan elsajátítsd a service designerség alapjait.
Célunk, hogy a képzésen részt vevő csapat minél sokszínűbb legyen és így a különböző szakmai háttérrel és érdeklődéssel rendelkező résztvevők a lehető legtöbbet tanulhassák egymástól. Ez a közösség tovább él a képzés elvégzése után is: az LSD alumniban a korábbi résztvevők együtt egy inspiráló szakmai közeget alkotnak.
Az LSD-ben egyedülálló módon a képzési napokon túl, extra napok vállalásával a résztvevőknek lehetősége nyílik service design ügynökségünk munkájába való bekapcsolódásra is. Ezzel egyrészt valós üzleti közegben szereznek tapasztalatot, másrészt a képzés díját is csökkentik.
Legyél Service Designer
  • 3 hónap
  • nyelv: magyar
  • ár: 300.000 - 500.000 Ft
  • indulás: 2022 szeptember 30.
12
szabad hely van még
kinek szól a képzés?
starter
Neked, ha most kezded a karriered és szeretnél az üzleti világban aktuálisan releváns és keresett skillsettel, gondolkodásmóddal elindulni.
beszélj egy starterrel
booster
Neked, ha újragondolnád, friss tudással és eszköztárral reformálnád meg a jelenlegi munkakörödet, szakmai tudásodat.
beszélj egy boosterrel
changer
Neked, ha karriert váltanál és a design szemlélettel megtámogatva, új területen próbálnád ki magad.
beszélj egy changerrel
ki jelentkezhet?
bárki!
Nem kell sem előzetes ismeretekkel, sem különleges szakmai tapasztalattal rendelkezned. Elég, ha nyitott és érdeklődő vagy.
a képzésünk felépítése
szeptember 30.
WTF is LSD?
#designsprint #holisticview
Október 7.
hogyan kezdjük el?
#ASISworkshop #stakeholder
Október 14.
hogyan értsük meg?
#empátia #designresearch
Október 21.
hogyan áll össze a kép?
#persona #szintetizálás
Október 28.
hogyan dolgozzunk együtt?
#workshopdesign #facilitálás
November 4.
hogyan keressünk megoldásokat?
#ideation #crazy8
November 11.
hogyan mutassuk meg?
#prototyping
November 18.
hogyan teszteljük?
#learningcycle
November 25.
Hogyan alkalmazzuk?
#transformation
December.
hogyan csináld?
#projektmunka
December - TBD
demo day
#presentation
opcionális
follow-up
#projektmunka
“A valós példáknak és projekteknek köszönhetően összeálltak olyan dolgok a fejemben, amikről korábban csak olvastam.”
LSD résztvevők írásai
LSD kurzus oktatók
 
Zsófia Rét
co-founder,
design strategist
„Konstans energiabomba, aki nyugalommal, humorral és őszinte nyitottsággal közelíti meg a helyzeteket. Szakmailag nagyon felkészült, érezni rajta a service design iránt érzett szenvedélyt és a küldetéstudatot. Holisztikusan sokat lehet tőle tanulni, mind emberileg, mind szakmailag - mondhatni minden kézmozgása tanít.”
 
Kamill Kószó
co-founder,
design strategist
„Kamill bárkit képes arra buzdítani, hogy outside of the box gondolkozzon. Nagyon jól össze tudja tartani a csapatdinamikát azzal, hogy valahogy egyszerre spontán és szórakoztató, de emellett mérnöki pontossággal átgondolt és megtervezett az, ahogyan facilitál. Látszik, hogy imádja amit csinál, és ezt a lelkesedést úgy ragasztja át másokra, mint a pillanatragasztó.”
 
László Ágoston
co-founder,
business design consultant
Laci iszonyú profi, óriási tudással rendelkezik, amelyből a lehető legtöbbet igyekezett nekünk átadni nagy átéléssel, lelkesedéssel. Emellett mindenki iránt őszinte érdeklődést mutatott, nagyon fontos volt számára, hogy mindenki jól érezze magát az LSD során. Nagyon különleges személyiség, nagy hatással volt rám. Rengeteg olyan dolgot tanultam tőle, amit azóta a hétköznapokban is használok."
 
Sára Gurály
head of insight
„Sára tök jól kezeli a hétköznapi konfliktusokat, mindig képviseli az "igazságot", a kutatásmódszertanon túl emberként is sokat tanultam tőle. Szeretem, hogy mindig meglátja az embert a folyamatokban és erre érzékenyít is másokat, de nem veszi véresen komolyan magát.”
39
végzett hallgató
6
indított képzés
"Sok képzést elvégeztem már, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy végig ennyire izgalmas lehet."
'Az LSD teljesen átkattintotta az agyamat. Tudatosan képzem magam, sok képzést elvégeztem már, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy végig ennyire izgalmas lehet. A marketingnél szeretnék maradni, service designer szemmel újratervezném a folyamatokat az online kommunikációban és a rendezvényszervezésben.'
Nikolett Könyves
CMO & Co-Founder at Grinsect
"Egészen kitágult a világ azzal kapcsolatban, hogy a fogyasztó mennyi ponton találkozik a márkával"
"Rég volt ennyire durván megmozgatva az agyam, mint az LSD-n. Egészen kitágult a világ azzal kapcsolatban, hogy a fogyasztó mennyi ponton találkozik a márkával, amelyek mindegyikén megtervezhető, hogy milyen élményt nyújtson számára. Megtanultam, hogy megannyi más motivációt és gondolkodásmódot kell belegyúrni abba, hogy kialakuljon a tényleges valóság egy adott projekt, termék, vagy szolgáltatás kapcsán."
Orsolya Heuthaler
Cafe Communications
jelentkezz most
Jelöld be a neked megfelelő csomagot
A képzés alatt az extra napokon a meet munkájába való bekapcsolódással egyszerre növelheted a tapasztalatod és csökkentheted a képzés költségét. Egy elvállalt extra nap 8 óra munkát jelent.
Kérjük töltsd ki az adataidat
A jelentkezés határideje szeptember 20 kedd éjfél. A jelentkezéssel még nem vállalsz semmilyen kötelezettséget, bármikor visszaléphetsz és módosíthatsz. A jelentkezés önmagában nem jelent automatikus felvételt a képzésre.
lenne még kérdésem
Subscribe to our newsletter