learn service design
Az LSD hozzásegít, hogy részletekbe menően megértsd és magabiztosan elsajátítsd a service design alapjait.
Célunk, hogy a képzésen részt vevő csapat minél sokszínűbb legyen és így a különböző szakmai háttérrel és érdeklődéssel rendelkező résztvevők a lehető legtöbbet tanulhassák egymástól. Ez a közösség tovább él a képzés elvégzése után is: az LSD alumniban a korábbi résztvevők együtt egy inspiráló szakmai közeget alkotnak.
Az LSD-ben egyedülálló módon a képzési napokon túl, extra napok vállalásával a résztvevőknek lehetősége nyílik service design ügynökségünk munkájába való bekapcsolódásra is. Ezzel egyrészt valós üzleti közegben szereznek tapasztalatot, másrészt a képzés díját is csökkentik.
Learn Service Design
  • 9 hét + projektmunka
  • Nyelv: magyar
  • Ár: 400.000 - 800.000 Ft
  • Indulás: 2023. április 14.
6
szabad hely van még
többek között náluk is találkozhattok végzett LSD-sekkel
kinek szól az LSD képzés?
egyéneknek
Ha újragondolnád, friss tudással és eszköztárral reformálnád meg a jelenlegi munkakörödet, szakmai tudásodat, vagy akár karrierváltáson gondolkozol.
ugrás az egyéni jelentkezéshez
cégeknek, csapatoknak
Ha a design gondolkodás módszertanával és eszköztárával bővítenéd a csapaton belüli tudást, hogy hatékonyabban dolgozhassatok együtt a felmerülő problémák megoldásán.
ugrás a céges jelentkezéshez
bárki jelentkezhet
Nem kell sem előzetes ismeretekkel, sem különleges szakmai tapasztalattal rendelkezned. Elég, ha nyitott és érdeklődő vagy.
a képzésünk felépítése
A Learn Service Design képzés első 9 hetében péntekenként 9:00-től 17:00-ig a design folyamat egyes fázisaiban mélyülünk el. A képzési napokon belül az elmélet mellett a résztvevők gyakorlatokon keresztül ki is próbálhatják a tanultakat. A 9 képzési hetet követően elindul a projektmunka szakasza, ahol a résztvevők csapatokban, önállóan (mentorok támogatásával) mennek végig egy design folyamaton és hasznosítják a tanultakat. A projektidőszak a lezárása egy nyílt esemény (Demo Day), ahol a csapatok bemutatják a projektjeiket.
A képzéssel kapcsolatos legfontosabb információkat (felépítés, tematika, keretek) egy letölthető pdf-ben is összefoglaltuk,
amit ide kattintva tudtok letölteni.
április 14
WTF is LSD?
#designsprint #holisticview
április 21.
hogyan kezdjük el?
#ASISworkshop #stakeholder
április 28.
hogyan értsük meg?
#empátia #designresearch
május 5.
hogyan áll össze a kép?
#persona #szintetizálás
május 12.
hogyan dolgozzunk együtt?
#workshopdesign #facilitálás
május 19.
hogyan keressünk megoldásokat?
#ideation #crazy8
május 26.
hogyan mutassuk meg?
#prototyping
június 2.
hogyan teszteljük?
#learningcycle
június 9.
Hogyan alkalmazzuk?
#transformation
nyár
hogyan csináld?
#projektmunka
szeptember
demo day
#presentation
opcionális
follow-up
#mentoring
“A valós példáknak és projekteknek köszönhetően összeálltak olyan dolgok a fejemben, amikről korábban csak olvastam.”
LSD résztvevők írásai
LSD mentorok
 
Zsófia Rét
co-founder,
design strategist
„Konstans energiabomba, aki nyugalommal, humorral és őszinte nyitottsággal közelíti meg a helyzeteket. Szakmailag nagyon felkészült, érezni rajta a service design iránt érzett szenvedélyt és a küldetéstudatot. Holisztikusan sokat lehet tőle tanulni, mind emberileg, mind szakmailag - mondhatni minden kézmozgása tanít.”
 
Kamill Kószó
co-founder,
design strategist
„Kamill bárkit képes arra buzdítani, hogy outside of the box gondolkozzon. Nagyon jól össze tudja tartani a csapatdinamikát azzal, hogy valahogy egyszerre spontán és szórakoztató, de emellett mérnöki pontossággal átgondolt és megtervezett az, ahogyan facilitál. Látszik, hogy imádja amit csinál, és ezt a lelkesedést úgy ragasztja át másokra, mint a pillanatragasztó.”
 
László Ágoston
co-founder,
business design consultant
Laci iszonyú profi, óriási tudással rendelkezik, amelyből a lehető legtöbbet igyekezett nekünk átadni nagy átéléssel, lelkesedéssel. Emellett mindenki iránt őszinte érdeklődést mutatott, nagyon fontos volt számára, hogy mindenki jól érezze magát az LSD során. Nagyon különleges személyiség, nagy hatással volt rám. Rengeteg olyan dolgot tanultam tőle, amit azóta a hétköznapokban is használok."
 
Sára Gurály
head of insight
„Sára tök jól kezeli a hétköznapi konfliktusokat, mindig képviseli az "igazságot", a kutatásmódszertanon túl emberként is sokat tanultam tőle. Szeretem, hogy mindig meglátja az embert a folyamatokban és erre érzékenyít is másokat, de nem veszi véresen komolyan magát.”
résztvevők visszajelzései
“Sok képzést elvégeztem már, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy végig ennyire izgalmas lehet.
A marketingnél szeretnék maradni, service designer szemmel újratervezném a folyamatokat az online kommunikációban és a rendezvényszervezésben.”
Nikolett Könyves
CMO & Co-Founder at Grinsect
"Egészen kitágult a világ azzal kapcsolatban, hogy a fogyasztó mennyi ponton találkozik a márkával.
Megtanultam, hogy megannyi más motivációt és gondolkodásmódot kell belegyúrni abba, hogy kialakuljon a tényleges valóság egy adott projekt, termék, vagy szolgáltatás kapcsán.”
Orsolya Heuthaler
Strategist at Cafe Comm
“Nem gondoltam volna, hogy ennyire testközelből tapasztalom meg a design folyamatot.
A service designban az fogott meg, hogy tág: egy problémát vagy lehetőséget kontextusával együtt, a saját ökoszisztémájában vizsgál, és keres rá megoldásokat.
Dr. Sliz-Veres Enikő
Freelancer UX Designer
8
csapat
68
végzett LSD-s
4.9
értékelés
jelentkezz a képzésre
A jelentkezés határideje április 2. vasárnap éjfél
1. Válaszd ki a konstrukciót
Több konstrukció és fizetési metódus alapján is választhatsz. Van opció részletfizetésre is, akár havi részletekben, illetve mindig fenntartunk egy ösztöndíjas helyet is. Ezzel kapcsolatban keress minket, és segítünk megtalálni a számodra leginkább kényelmes konstrukciót.
A képzés alatt az extra napokon a meet munkájába való bekapcsolódással növelheted a tapasztalatod és csökkentheted a képzés költségét. Egy extra nap 8 óra munkát jelent.
2. Töltsd ki az adataidat
A jelentkezéssel még nem vállalsz semmilyen kötelezettséget, bármikor visszaléphetsz és módosíthatsz. A jelentkezés önmagában nem jelent automatikus felvételt!
Mik a következő lépések?
  • A jelentkezés emailben jelentkezünk, hogy közösen találjunk egy időpontot, mikor személyesen (on- vagy offline) tudunk beszélgetni.
  • A személyes beszélgetésre nem kell semmivel készülni, csak a kérdéseiddel - a cél, hogy a lehető legjobban megismerjük egymást.
  • A jelentkezési határidő után a jelentkezések alapján állítjuk össze a végleges csapatot, amiről emailben mindenkit értesítünk.
csak érdeklődöm
vagy