LSD micro
A Learn Service Design micro segít megérteni a service design gondolkodásbeli és módszertan alapjait.
A micro képzés azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a service design eszközeivel és módszereivel, de nem tudnak heti egy teljes napot rászánni arra, hogy a hagyományos Learn Service Design képzésünkön részt vegyenek.

A micro egy 7 alkalmas, online képzés, ahol végigjárjuk a service design projekt-folyamatát, minden alkalommal egy-egy területbe belezoomolva.
A képzés során az elméleti tudást valós, a mindennapi tanácsadói munkánk során megélt történeteken keresztül helyezzük gyakorlati kontextusba.

Az online képzés hetente, kedd délutánonként 17:00-től 19:00-ig tart. Az első alkalom a novemberi 1-jei munkaszüneti nap miatt csütörtökön, november 3-án lesz megtartva!
LSD micro
  • Időtartam: 7 alkalom (online)
  • Nyelv: magyar
  • Magánszemély: 200.000 HUF + ÁFA
  • Cég: 250 000 HUF + ÁFA
  • Indulás: 2022. november 3.
Az LSD módszertan alapú service design tudás többek között náluk támogatja az ügyfélközpontúságot.
kinek szól a képzésünk?
egyéneknek
Ha újragondolnád, friss tudással és eszköztárral reformálnád meg a jelenlegi munkakörödet, szakmai tudásodat, vagy akár karrierváltáson gondolkozol.
ugrás az egyéni jelentkezéshez
cégeknek, csapatoknak
Ha a design gondolkodás módszertanával és eszköztárával fejlesztenéd a csapaton belüli tudást, hogy hatékonyabban dolgozhassatok együtt a felmerülő problémák megoldásán.
ugrás a céges jelentkezéshez
bárki jelentkezhet
Nem kell sem előzetes ismeretekkel, sem különleges szakmai tapasztalattal rendelkezned. Elég, ha nyitott és érdeklődő vagy.
a képzésünk felépítése
november 3.
ismerd meg!
#alapok
november 8.
indulj el!
#asis #workshop
november 15.
kérdezd meg!
#exploring #outside-in
november 22.
adj értelmet
#szintetizálás #modellalkotás
november 29.
alakíts koncepciót!
#ideation #megoldáskeresés
december 6.
mutasd meg!
#prototipizálás #tesztelés
december 13.
építsd be!
LSD micro mentorok
 
Zsófia Rét
co-founder,
design strategist
„Konstans energiabomba, aki nyugalommal, humorral és őszinte nyitottsággal közelíti meg a helyzeteket. Szakmailag nagyon felkészült, érezni rajta a service design iránt érzett szenvedélyt és a küldetéstudatot. Holisztikusan sokat lehet tőle tanulni, mind emberileg, mind szakmailag - mondhatni minden kézmozgása tanít.”
 
Kamill Kószó
co-founder,
design strategist
„Kamill bárkit képes arra buzdítani, hogy outside of the box gondolkozzon. Nagyon jól össze tudja tartani a csapatdinamikát azzal, hogy valahogy egyszerre spontán és szórakoztató, de emellett mérnöki pontossággal átgondolt és megtervezett az, ahogyan facilitál. Látszik, hogy imádja amit csinál, és ezt a lelkesedést úgy ragasztja át másokra, mint a pillanatragasztó.”
 
László Ágoston
co-founder,
business design consultant
Laci iszonyú profi, óriási tudással rendelkezik, amelyből a lehető legtöbbet igyekezett nekünk átadni nagy átéléssel, lelkesedéssel. Emellett mindenki iránt őszinte érdeklődést mutatott, nagyon fontos volt számára, hogy mindenki jól érezze magát az LSD során. Nagyon különleges személyiség, nagy hatással volt rám. Rengeteg olyan dolgot tanultam tőle, amit azóta a hétköznapokban is használok."
 
Sára Gurály
head of insight
„Sára tök jól kezeli a hétköznapi konfliktusokat, mindig képviseli az "igazságot", a kutatásmódszertanon túl emberként is sokat tanultam tőle. Szeretem, hogy mindig meglátja az embert a folyamatokban és erre érzékenyít is másokat, de nem veszi véresen komolyan magát.”
jelentkezz a képzésre
A jelentkezés határideje október 30. éjfél.
Kérjük, add meg az adataidat
A jelentkezésed után emailben felvesszük veled a kapcsolatot, hogy kicsit jobban megismerjük, mi érdekel leginkább a képzéssel kapcsolatban. A jelentkezés önmagában nem jelent automatikus felvételt!
Ha kérdésed, dilemmád van, nyugodtan keress minket bármelyik csatornánkon - vagy küldd el adataidat az “csak érdeklődöm” gombra kattintva!
csak érdeklődöm
vagy