meet check-in - 2023. szeptember
A legutóbbi hírlevelünk óta berobbant a szeptember, rengeteg szálon pörgünk,
Let's check in!

beyond meetup follow-up

Két hete csütörtökön bemutattuk az ügyfelek igényei mentén, releváns elemekből összerakott-összekapcsolt, valóban integrált szolgáltatások stratégiai lehetőségeivel foglalkozó, beyond kiadványunkat. Ez az, amikor egy márka vagy szolgáltatás nem csak kommunikációban áll társként az ügyfelek oldalán valamilyen komplexebb elintéznivaló kapcsán, hanem viszonyulásában, cselekedeteiben, szolgáltatáselemeiben is.

A beyond témában összeér a design gondolkodás és az üzleti tanácsadás - nem létezik sikeres beyond stratégia az ügyfélperspektíva megértése, iteratív, az érintetteket bevonó fejlesztés nélkül. Ezért volt fontos volt nekünk, hogy ezt az egyre fontosabbá váló területet és gondolkodást, és az ezzel kapcsolatos gondolatainkat a McKinsey Digital Budapest 'The design dialogue' meetupján mutassuk be.

Köszönjük a meetup szervezését, és köszönjük, hogy sokan eljöttetek élőben meghallgatni Kamillt és Mikit. Ha még nem olvastad a beyond papert, akkor ide kattintva ezt megteheted: elolvasom

LSD Demo Day & meet buli

Megint eltelt egy év, majdnem 5 éve nyomjuk meetként. Fáradunk ugyan, de közben lelkesen, és elképesztő izgalmas tekerésekkel vágunk neki az ősznek.

Az LSD#9 csapat tagjai elszántan vetették bele magukat abba a fejlődésbe, amit az LSD szándéka szerint keretez. Nagyon szerettünk velük menni a közös úton, ami ezzel az eseménnyel véget ér. De még meghallgathatjuk és megnézhetjük őket.

Utána megmutatjuk nektek, hogyan csináltunk online képzést az LSD eddigi tematikájából, és hogyan építünk rá személyes képzési modulokat, hogy egyénre szabottan tudjunk mindenkit támogatni a design gondolkodás üzleti alkalmazásában.

Szeptember 19-én
Ha érdekel a design gondolkodás, a service design, fontolgatod, hogy képezd magad, vagy megfordult a fejedben az LSD-jelentkezés is, gyere el a DemoDay-re, és kérdezz a csapatoktól vagy a meet tagjaitól!
Ha inkább csak dumálnál, iszogatnál, találkoznál izgalmas emberekkel, merengős búcsút vennél a nyártól és ambicózusan köszöntenéd az őszt, esetleg buliznál velünk, várunk este 8 után bármikor (Fő u. 10. 004-es csengő, II. emelet).

mutatjuk az első videókat az új, online képzésünkből

Nagyon lelkesek vagyunk, ma készültek el a képzés első fejezetének prefinal videói. Teasernél több, mert konkrétan ezek a videók lesznek az elkészült képzés első fejezetében, de prefinal, mert néhány apró simítás még előttünk áll - például a képzés neve is még placeholder ebben a verzióban.

Három videót találtok a teaser YouTube listánkon, ezekben a videókban:
  1. beköszönünk és elmondjuk, miért csináljuk ezt az online kurzust
  2. bemutatjuk a meetet és bemutatkoznak a kurzust tartók
  3. elmagyarázzuk a képzés felépítését
Azt gondoljuk, ez érdekelhet titeket, szívesen belenéznétek. Mi pedig továbbra is örülünk minden visszajelzésnek.

A képzés azóta elérhető itt: service design alapozás
Sep 13, 2023
wanna dig deeper?
Subscribe to our newsletter