meet check-in - 2022. június
Pörögnek ki az év eleji nagy hullám projektjei, van egy sűrűsödés a képzések terén - és már indulnak is a következő projektek, kezd összeállni a nyári menet, amiben végre pihenünk is majd.
Nagyon izgalmasak az új feladatok is, alig várjuk, hogy mesélhessünk majd róluk.

üzleti design képzések egyetemistáknak, vállalatoknak - és mindenkinek, aki szereti


Fontos nekünk, hogy terjesszük a design megközelítést és módszertant - ráadásul imádjuk csinálni. Inspiráló másoknak, magánembereknek és szervezeteknek segíteni abban, hogy megtalálják a nagyon egyéni útjukat a designhoz, kikerülve a bullshit aknákat, végig az üzleti/társadalmi hozzáadott értékre fókuszálva.



"El tudom képzelni, hogy költséghatékonyabb lenne ez a képzés, ha valaki kiállna és elmondaná, hogy mit kell tudni, és a végén megtapsolnánk, de az, hogy ilyen szinten jelen vagytok, az hihetetlenül sokat ad. Az a megélésem, mintha mindig egy mentor állna mellettem, aki minden pillanatban segít. Nagyon közvetlenül ott voltatok, támogattatok, segítettetek - és ez nagyon sokat jelent."




ügyfélközpontú innováció az egészségügyben - online meetup

Évek óta dolgozunk a magánegészségügy legmerészebb szereplőivel, akik nem riadnak vissza a szektor kihívásaitól és szigorú szabályozásától.
Mi több, lehetőséget látnak abban, hogy az egészségügyi szolgáltatások terén összehangolják a felhasználói igényeket az üzleti és megvalósíthatósági szempontokkal.

A jó élményről az egészségügyben sem kell lemondanunk.
Sőt! A jobb élmény és a jobb szolgáltatás jobb üzlet is egyben.


Szeretnénk veletek is megosztani ezeket a saját projektjeink során vagy a kapcsolati hálónkon keresztül megismert jó gyakorlatokat, ezért június 14-én estére szervezünk egy online meetupot.

A program során egészségügyi innovátorokkal beszélgetünk a Doktor+, Hiper és DokiApp felhasználóközpontú (újra)tervezéséről.

A programot különösen ajánljuk egészségügyi szakembereknek és az üzleti oldalról érkezőknek, de az innováció iránt érdeklődők is garantáltan felpumpálhatják a neuronjaikat. És akiket az online eseményen túl egy 1 órás, egyéni konzultáció is érdekel, hogy mindez hogyan lehet releváns a saját maguk számára, prémium jegyet is válthatnak.
Jun 08, 2022
wanna dig deeper?
Subscribe to our newsletter